Over SMKBLVRD

Over de SMKBLVRD.

Bezoek de Smaakboulevard op zaterdag 16 en zondag 17 juni

De SMKBLVRD '18 komt er aan! En wel op zaterdag 16 en zondag 17 juni. Heb je de SMKBLVRD vorig jaar gemist check de Facebook voor foto's van 2017:
Smaakboulevard 2017. Of bekijk het videoverslag van 2013 voor een totaal indruk:
Smaakboulevard 2013.

Zaterdag 16 en zondag 17 juni verandert van 13:00 tot 21:00 uur (zondag tot 20:00 uur) de mooiste oever van de Sloterplas recht tegenover Theater de Meervaart weer in hét culinaire feest van Nieuw West, waar genieten, ontmoeten en beleven van de Amsterdamse diversiteit centraal staat. Onze line up, culinair en cultureel, is weer vernieuwd en verrijkt, met dit jaar allerlei wereldse gerechten, een lokale creatieve markt én een uitgebreid muzikaal programma. De Smaakboulevard zet in op lokale ondernemers, aandacht voor lokale smaken en lokale producten. En dat is interessant in een stadsdeel met meer dan 187 nationaliteiten en bijbehorende keukens. Toegang is zoals altijd gratis!

Streetfood fest
Net als afgelopen jaren staat de Smaakboulevard voor de culinaire diversiteit van Nederland en Nieuw-West in het bijzonder. Van heerlijke barbecue gerechten tot rijst maaltijden, van hapjes uit verre uithoeken van de wereld tot smakelijke hamburgers. De Smaakboulevard ondersteunt de lokale economie en biedt lokale smaakmakers graag het podium om zich aan een breed publiek te presenteren met al hun specialiteiten. Geïnteresseerd om mee te doen als ondernemer? >>>> Schrijf je dan in via het inschrijfformulier <<<<

Muziek en kinderplein
Zoals gebruikelijk bieden we samen met Theater de Meervaart weer een mooi muzikaal programma aan. De line-up houden we nog even geheim. Volg ons op facebook en de website voor meer info. Alvast een tipje van de sluier: de Nederlandse band The Howlin’ laat hun pop rock en soul invloeden horen én we hebben dit jaar wederom een speciaal kinderplein met diverse activiteiten.

Lokale creatieve markt
Dit jaar doen we voor het eerst een beroep op alle creatievelingen in Amsterdam Nieuw-West. Iedereen die zelf sieraden, zeepjes, honing, jam, meubels, lampen, t-shirts, kaas, tafelkleden, cake maakt of kan schminken, massages geven, nagels lakken, enzovoorts, kan al vanaf 20 euro een kraam huren! Deze smaakmakers bieden we graag het podium met hun creaties. >>>> Schrijf je hier in om een plekje op de markt te bemachtigen <<<<

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en namen! facebook.com/smaakboulevardsloterpark.

Genieten

Heerlijk genieten in de buitenlucht

Eten

Heerlijk eten in de buitenlucht

Drinken

Heerlijk drinken in de buitenlucht

Spelen

Heerlijk spelen in de buitenlucht

Onze doelen

Waarom SMKBLVRD?.

Cultuur

De SMKBLVRD is het feest van eten maar ook van culturele diversiteit. Wereldwijd zien we hoe de taal van eten zorgt voor verbinding tussen mensen met verschillende achtergronden. Met name het eten op straat, de markt en Food courts vormen de ontmoetingsplekken waar tradities, achtergronden, overtuigingen en ambities elkaar ontmoeten. De SMKBLVRD is ook zo’n plek, een uitgelezen aanleiding voor bewoners, ondernemers en bezoekers om even langer stil te staan bij de plek, bij het eten en bij elkaar.

Eten & drinken

Waar eten is, is ook drinken. Wij serveren bijzondere bieren o.a. onze eigen 7 Deugden uit Nieuw-West. Maar ook heerlijke, verfrissende shakes en smoothies, die uitstekende begeleiders zijn van onze avontuurlijke spicy gerechten.

Brand & Identity

Kunst & Entertainment

Nog niet zolang geleden was eten een pure noodzaak, en helaas voor een groot deel van de wereld nog steeds. Je eet om te leven. Maar eten draait tegenwoordig ook om zoveel meer. Eten is net zoals andere vormen van expressie verheven tot kunst. Kunst die toegankelijk, gewaardeerd en gedeeld wordt kris kras door alle lagen van de samenleving. Dat maakt het samen eten zo bijzonder. De SMKBLVRD biedt in Nieuw-West een mooi podium om dat uitgebreid te vieren.

Bent u smaakmaker?.De SMKBLVRD biedt een geheel eigen podium voor smaakmakers op een bijzondere plek aan het water. Wilt u weten wat de SMKBLVRD voor u kan betekenen? Download dan de voorwaarden en bekijk de veelgestelde vragen hieronder. Wilt u deelnemen? Dan kunt u zich opgeven via het inschrijfformulier.Inschrijfformulier.

Wilt u als smaakmaker deelnemen aan de SMKBLVRD? Dan kunt u zich opgeven middels het inschrijfformulier. Let op! Dit is niet voor de creatieve markt.

Nu inschrijven!

Veelgestelde vragen.

Smaakmakers die nog niet eerder aan de SMKBLVRD hebben meegedaan, hebben wellicht een aantal vragen. We hebben de meest voorkomende vragen inclusief de antwoorden op een rij gezet.

Lees verder

Voorwaarden.

Zoals gebruikelijk is het belangrijk dat we met elkaar zaken afspreken om het geheel tot een succes te maken. Hier kunt u de spelregels teruglezen. Lees ze door en neem bij vragen of onduidelijkheden gerust contact met ons op.

Lees verder

Sponsors.


De SMKBLVRD biedt sponsors een prachtig evenement om de doelgroepen lokaal en boven lokaal te bereiken. De SMKBLVRD is gecentreerd op het drukste plekje in Nieuw West een stadsdeel met meer dan 135.000 inwoners. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij komen graag met u in contact om te kijken hoe we de kansen van de SMKBLVRD kunnen vertalen in business opportunities.

Huidige sponsors:

Contact

Neem contact met ons op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Smaakboulevard .

Locatie SMKBLVRD:
Sloterpark tegenover Theater De Meervaart,
Meer en Vaart 300, 1068 LE Amsterdam

Adres post:
p/a Meer en Vaart 290, 1068 LE Amsterdam

Contactpersoon:
Jeffrey Spangenberg

Telefoonnummer:
06 50 27 89 20

Email:
spang31@gmail.com