Nieuws

Het laatste nieuws.

Smaakboulevard

De Smaak Line Up
De Smaak Line Up van zondag 14 september is bekend. Wij presenteren alle mondverwenners:

Authentic India, Banda Bou, Baraboer, Bio suikerspin, Brouwerij De 7 Deugden, Cafe Joost, Churros, CIG KOFTE, CLAUDIA BUCCELI, Coffeemania, De Wereldchef, El Pescado, Foodsaam, Gedroogd fruit, Gumbst, Konak, Les Petits Crus – société du vin, Lovely food, Maggi Jiaozi, Mercado Uno, Miss Mie, MR KELP, Odette’s Delicious, Pastéchi Caribé, Philladelpia, PipiethomekitchenPlato, Potatoskinz, Schepzalm on tour, Souvenirs de France, SupperSisterTacos Los Amigos, Taji chef, Tante Ans, Tasty Buns!, Thaicoon, VERS FRUIT, VIDA Mercado, Zian

Cultureel programma
Ook nu bieden we een gevarieerd cultureel programma, gepresenteerd door De Meervaart:

Rad van Avontuur * Drumdrumdrum.nl (drums/workshop) * Del Norte! (muziek) * Merals Harem (muziek) * Rivelino (muziek) * Music Generations (muziek) * Diverse Storytellers 

Klik op de naam van de artiest(en) voor meer informatie.

In de media